Afgestudeerd? Rugzak aan de wilgen gehangen? Mooi.

Functieomschrijving

Tja, die omschrijving ligt volledig aan jouw achtergrond, interesses en de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Maar wat we wél kunnen zeggen, is dat we altijd nieuwe kennis en de verspreiding daarvan ambiëren. We zijn nieuwsgierig naar jouw frisse blik. Ben je eenmaal bij ons aan de slag, dan zijn er tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Als ‘teaching hospital’ hechten we veel waarde aan opleidingen en (persoonlijke) doorontwikkeling. Kortom, Reinier de Graaf is een mooie plek om je carrière te starten.

 

Profiel

Natuurlijk is ook het profiel compleet afhankelijk van de job. Maar ook hier kunnen we je laten weten wat we belangrijk vinden:

  • Collegialiteit. Je kunt goed samenwerken, want dat is noodzakelijk ongedacht de functie;
  • Stressbestendigheid. Drukte is voor jou een uitdaging; je houdt je hoofd koel.
  • Een proactieve houding. Je bent tenslotte net afgestuurd (of terug van je wereldreis) en staat dus te popelen om aan de slag te gaan. Kom maar op met je enthousiasme en ideeën!


Arbeidsvoorwaarden

Hebben we. Om een lang verhaal kort te maken: klik hier om onze voorwaarden te bekijken.

 

Solliciteren

Hoe nu verder? Klik hier om onze huidige vacatures te bekijken. Vind je jouw droombaan niet? Laat dan je gegevens achter bij onze ‘Job Alert’, zodat we je kunnen contacten als dat wél het geval is. Houd ook onze social media in de gaten, zodat je geen interessante ‘posts’ mist. Meer weten of vragen? Stuur ons gerust een mail.