Bekijk het nieuwe Reinier de Graaf van binnen

Benieuwd naar het nieuwe ziekenhuis? Zaterdag 4 juli van 11.00 tot 16.00 uur krijgt u de kans het nieuwe gebouw te bekijken. U volgt dan een vaste route van ongeveer 2 kilometer over vijf verdiepingen van het gebouw. De route neemt u mee langs highlights als de Spoedeisende Hulp/Huisartsenpost (de toekomstige Spoedpost), de Intensive Care, het dialysecentrum, een polikliniek en een verpleegafdeling. Ook krijgt u een kijkje achter de schermen van het ziekenhuis met een bezoek aan het personeelsrestaurant.

De rondgang eindigt in de indrukwekkende entreehal van het nieuwe ziekenhuis. Hier staan dan stands van onder meer Stichting Vrienden van Reinier, de architect achter het ontwerp (EGM Architecten), Cliëntenraad en het ingenieuze afvalwaterzuiveringssysteem Pharmafilter.

Werk in uitvoering

We werken keihard om het ziekenhuis gereed te maken voor de ingebruikname op 31 augustus. De patiëntenkamers worden nog ingericht, het restaurant heeft nog geen meubilair en de reguliere liften zijn nog niet in gebruik. Nog niet alle afdelingen zijn gemakkelijk toegankelijk. Om die redenen vragen wij u kinderwagens of buggy’s thuis te laten. Minder validen kunnen zich melden bij één van de aanwezige medewerkers voor eventuele hulp. Verder is het verzoek vooral op de fiets of lopend te komen, want er is beperkte parkeergelegenheid bij gebouw B.

Wat: Kijkdag nieuwe Reinier de Graaf Gasthuis
Wanneer: 4 juli 2015, tussen 11.00 en 16.00 uur
Duur ronde: ca. 60 minuten, wandeling van ca. 2 kilometer

Laatste mogelijkheid rondgang 15.00 uur

Na 15.00 uur is dit niet meer mogelijk een ronde door het gebouw te maken. De Kijkdag duurt namelijk tot 16.00 uur. 

 

Zie ook de speciale Facebook-pagina

Gratis kinderopvang bij Villa Duimelot

Wilt u het nieuwe ziekenhuis zonder kinderen bezoeken? Kinderdagverblijf Villa Duimelot, gelegen naast het B-gebouw, biedt 4 juli tussen 10.00 en 14.30 uur gratis kinderopvang aan voor kinderen tot 5 jaar. Zij houden dan Open Dag en organiseren diverse kinderactiviteiten. Kijk voor meer op www.knotz-kinderopvang.nl.