Bezoekersparkeergarage Gasthuis dicht tot en met 19 april vanwege werkzaamheden

Het Reinier de Graaf ziekenhuis is onlangs gestart met werkzaamheden in de bezoekersparkeergarage bij het Gasthuis Delft. In verband met de lage buitentemperatuur, hebben we deze werkzaamheden maar deels kunnen uitvoeren. Ook wil de aannemer die het OK-complex bovenop de parkeergarage bouwt, de komende twee weken de staalconstructie brandwerend afwerken. Daarom sluiten we de bezoekersparkeergarage tot en met zondag 19 april. Op het naastgelegen parkeerterrein zijn voldoende parkeerplekken voor patiënten en bezoekers.

Er staat een verkeersregelaar om patiënten en bezoekers die met de auto komen naar dit parkeerterrein te begeleiden. Bij een grote toestroom van patiënten, kunnen we de eerste twee verdiepingen van de parkeergarage weer openen.

Vanaf maandag 20 april gaan de begane grond, eerste en tweede etage van de parkeergarage weer open. Vanaf maandag 27 april gaat ook de derde etage weer open. Het ziekenhuis zorgt ervoor dat er steeds voldoende parkeerplekken blijven voor patiënten en bezoekers.