Bushalte Reinier de Graaf vervalt tijdelijk voor lijnen 32 en 37

Vanaf zondag 10 december stoppen buslijnen 32 en 37 tijdelijk niet meer bij de halte Reinier de Graaf Gasthuis. In verband met werkzaamheden aan de Overgaagbrug in Den Hoorn rijden deze buslijnen een omleidingsroute via de Hoornseweg. Hierdoor vervallen de haltes Reinier de Graaf Gasthuis, Revalidatiecentrum en de Schoolstraat voor lijn 32 en 37. Op de omleidingsroute stoppen lijn 32 en 37 bij de haltes RK Kerk en Hoornseweg in Den Hoorn en de halte Westlandseweg in Delft. Deze situatie duurt tot eind maart 2018.

Reizigers uit het Westland en Den Haag Zuid-West met bestemming Reinier de Graaf Gasthuis kunnen gebruikmaken van de halte Westlandseweg in Delft (bij de Rabobank, ter hoogte van de kruising Westlandseweg/Aletta Jacobsstraat). Deze halte ligt op circa 600 meter van de ingang van het Reinier de Graaf Gasthuis (ongeveer 7 minuten lopen). Zie ook het kaartje hieronder.

Reizigers voor wie de afstand vanaf halte Westlandseweg te groot is, worden geadviseerd door te reizen naar station Delft en daar over te stappen op lijn 62. Lijn 62 rijdt de normale route en doet de haltes Revalidatiecentrum en Reinier de Graaf Gasthuis wel aan. Houd wel rekening met een ongeveer 20 minuten langere reistijd.