College Delft onder de indruk van nieuwbouw

"Wat is het goed te zien hoe de centraal de patiënt staat. En het kleurgebruik en de grootstedelijke en de Westlandse omgeving komen zo mooi terug in de bouwstijll." Het college van de gemeente Delft was op 7 juli zeer onder de indruk van het bezoek aan de nieuwbouw van Reinier de Graaf.

In het H-gebouw  ontvingen Jaap van den Heuvel (directeur), Cees van der Zande (projectdirecteur Nieuwbouw) en Robbert Jan van der Ent Braat (manager facilitair Bedrijf) de Delftse wethouders (de burgemeester was verhinderd). Na een toelichting op het ontwerp en de verdere ontwikkeling van het ziekenhuisterrein, vertrok het gezelschap richting het nieuwe ziekenhuis voor de rondleiding.

"Ook al zijn er nog 7 à 8 weken te gaan, het is duidelijk zichtbaar dat het Reinier de Graaf er bijna klaar voor is.  De gemeente Delft is erg trots op het resultaat dat in zo’n korte tijd is bereikt. Zij wenst alle werknemers heel veel succes bij de verhuizing."  Met deze boodschap blikte wethouder Aletta Hekker (financiën, jeugdzorg, onderwijs en dienstverlening) namens het college terug op een warm welkom en een interessante rondleiding.