Dag van de mobiliteit

Afgelopen donderdag was de Dag van de mobiliteit. Een succesvolle en leuke uitwisseling van medewerkers waardoor men aan den lijve kon ervaren hoe het is om in op een andere werkplek te werken. Medewerkers van de TU in Delft hebben een dagje meegelopen op verschillende afdelingen binnen Reinier de Graaf. En medewerkers van Reinier hebben een dagje “gewerkt” bij de TU en bij Parnassia.

Nancy heeft de kans om een dagje mee te lopen op een gesloten afdeling bij Parnassia met beide handen aangegrepen.  “Een zeer interessante ervaring en ik heb veel bewondering voor de mensen die dit werk doen. Of het ook bij mij past daar moet ik goed over nadenken. Maar ik heb in elk geval veel geleerd!”

Marleen zit nog prima op haar huidige werkplek, maar zo’n dagje gluren bij de buren heeft haar veel inzichten gegeven. Volgend jaar wil zij zeker weer mee doen met de Dag van de Mobiliteit, maar dan als ontvangende partij.

Astrid heeft genoten van het dagje meelopen en heeft er wel oren naar om als Assist medewerker bij Reinier te gaan werken. Met de tips die ze gekregen heeft gaat ze op onderzoek uit hoe ze dit kan realiseren.

Maaike ziet zichzelf al zitten als baliemedewerker op één van de poliklinieken bij Reinier. Ze lijkt zich na één dag al thuis te voelen bij Reinier en werd dan ook hartelijk uitgezwaaid aan de einde van de dag.

Missie geslaagd? Zeker!  Het zicht op wat werken in het ziekenhuis inhoudt, is door deze ervaring stukken beter!