Doe mee aan de Gebouwenloop 2019

Op zaterdag 15 juni organiseert het Reinier de Graaf ziekenhuis voor de zesde keer de Gebouwenloop. Dit is een hardloopwedstrijd door en om het Gasthuis in Delft, waarmee geld in wordt gezameld voor de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf. Deelnemers kunnen 2,5 of 5 kilometer lopen. Ook is dit jaar voor het eerst een kinderroute van 1 kilometer uitgestippeld. 

Het geld dat met de Gebouwenloop wordt ingezameld, komt ten goede aan projecten om meer patiënten in beweging te krijgen. Dit kan onder andere door de aanschaf van hometrainers, het Silverfit-bewegingsprogramma, een duofiets en nog veel meer materialen die het bewegen bevorderen. 

Zowel medewerkers van het ziekenhuis als alle andere geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de Gebouwenloop. De kosten voor deelname bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf. Daarnaast kunnen deelnemers zich laten sponsoren door bijvoorbeeld familie en vrienden om extra geld in te zamelen.

Inschrijven is mogelijk via dit formulier. Het deelnamebedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL63 RABO 0319436217 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van Gebouwenloop 2019. Uw inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt. Deelname is voor eigen risico.

We verzamelen om 10.00 uur op het terrein schuin achter de bezoekersparkeergarage van het Gasthuis in Delft. Het startschot is om 11.00 uur.