Een groot feest tijdens de Open Dag

Reinier de Graaf Gasthuis in Delft opende op zaterdag 19 maart de deur voor jong en oud(er), die een kijkje achter de schermen wilde nemen. Het bracht zo’n 4800 nieuwsgierigen op de been.

Gekleurde ballonnen en een routeboekje wezen de weg voor één van de acht reizen. kinderen waren dolenthousiast over de poppendokter, de foto shoot, de ambulance, tegeltjes slaan en natuurlijk het armgipsen, dit lieten ruim 200 kinderen doen. 
 

De uiterst geavanceerde operatierobot was ook te zien en daar was veel belangstelling voor. “Fantastisch dat zo iets mogelijk is!” was een veelgehoorde reactie.

Ook ouderen waren van harte welkom. Evenwicht, verwardheid, geheugen, beperkingen, voor alle vormen van ouderdomsproblematiek was een deskundige aanwezig.  Jongeren kregen de kans om te 'racen' met een rollator.
Kortom: een groot feest voor bezoekers . Kijk hier voor een sfeerimpressie

Download jouw foto van de open dag

Ben jij op de Open Dag in Reinier op de foto gegaan? Bekijk dan je foto,  we hebben de foto's in ons webalbum online gezet. 
Zoek je foto op en download de foto direct voor eigen gebruik. Om je foto makkelijk te vinden hebben we ze in drie albums ingedeeld. Veel plezier ermee!

11:00 tot 13:00 uur: https://goo.gl/photos/ZUqVtkamk2zJ8TfY6

13:00 tot 14:30 uur: https://goo.gl/photos/ZB3XggBNJMJG9M3P9

14:30 tot 17:00 uur: https://goo.gl/photos/MQY9WY7dSTu5dFKw5

Hier een korte impressie