Gaat u 15 maart mee op Reis door Reinier?

Wat gebeurt er bij de Spoedeisende hulp? Hoe voelt gips om je arm? Wat zit er in mijn bloed? Hoe hoog is mijn cholesterol? Hoe ziet de toekomst van de zorg er eigenlijk uit? Het zijn deze en vele andere vragen waarop u zaterdag 15 maart antwoord kunt krijgen tijdens de Open Dag van Reinier de Graaf. We nodigen u van harte uit op Reis te gaan door Reinier. Van 11 uur ’s morgens tot 3 uur ’s middags staan de deuren van veel ziekenhuisonderdelen voor u open.

Natuurlijk, het liefst probeert u een bezoek aan het ziekenhuis te vermijden. Maar een dag per jaar is het enorm leuk om langs te komen. We maken dit jaar een volledige reisprogramma voor u. Van dagtripjes tot lastminute, van Woman Only tot gezinsreis. Voor iedereen is er iets passends.

Misschien wilt u meer weten over het Nieuwe Reinier dat volgend jaar opent? We laten u meteen ook zien hoe Reinier aan een duurzame toekomst werkt. En ook hoe onze zorgprofessionals voortdurend werkwijze en samenwerking verbeteren om u naar de beste inzichten te helpen. Als seniorvriendelijk ziekenhuis is er ook een speciale reis voor senioren.

We zijn druk bezig alle voorbereidingen te treffen en de reisgids te schrijven. Op onze website kunt u de komende weken het uitgebreide reisprogramma lezen en u voorbereiden op de Reis door Reinier op 15 maart.

We heten u alvast van harte welkom.