Gedenkwaardige gebouwenloop brengt €5.000,- op

Dit bericht wordt regelmatig geactualiseerd.
 

Op deze pagina vindt u alle beelden en uitslagen 

Record

Met een recordaantal deelnemers startte zaterdagmorgen 27 juni de derde gebouwenloop. Doel: plezier maken maar vooral sponsor-gelden bijeenbrengen voor een fijne inrichting van de familiekamer van de SpoedEisende Hulp in het nieuwe ziekenhuis. En dat is prima gegaan. 

Charell Smits uit Delft gaf het startschot. De omstandigheden waren ideaal en de stemming zat er goed in. De gebouwenloop is met veel plezier en zweet, maar zonder incidenten verlopen.

 

Einde tijdperk

Ruim 200 deelnemers, 45 vrijwilligers en tientallen toeschouwers zorgden voor een gedenkwaardige dag. Over 2 maanden sluiten namelijk het H- en B-gebouw na vele decennia de deuren. Om alvast aan de nieuwbouw te wennen, lag de route rondom het nieuwe Reinier. Het H- en B-gebouw gaan eind augustus over in het Nieuwe Reinier. 

Volgende week zaterdag, 4 juli, is het kijkdag voor iedereen

 

Uitslagen top 10

 

Beelden gebouwenloop

RTV West kwam filmen, RaZo deed live verslag en er zijn veel foto's gemaakt. Hebt u ook foto's of video's van de gebouwenloop die u wilt delen? Stuur die dan naar Joost van der Sluijs

Op deze pagina vindt u alle beelden.

 

Verdubbelaar ingezet

Onder de toeschouwers was ook directeur Jaap van den Heuvel aanwezig:" Wat een mooi evenement zeg, ik verdubbel de opbrengst". Bruun van der Steuijt, die voorafgaand aan het evenement voor enorm veel publiciteit heeft gezorgd en als speaker tijdens de loop weer in topvorm was, was er duidelijk verrast door: "Zo zeg, die zag ik niet aankomen, maar da's mooi, da's enorm mooi!"

De loop heeft voorlopig maar liefst € 2420,- opgebracht. Met de verdubbelaar komt er € 5000,- beschikbaar voor de familiekamer van de SEH!

 

Lopers, vrijwilligers en sponsoren: enorm bedankt!