Kinderen kampioen met CPC 2015

Tientallen medewerkers van Reinier de Graaf doen mee aan de CPC 2015. En dat doen ze voor de kinderen die in ons nieuwe ziekenhuis komen. We willen rennend geld ophalen voor het kindvriendelijk aankleden en inrichten van een behandelkamer, een allergiekamer en een speelkamer. Leuke dingen voor aan de muur of om mee te spelen zodat we kinderen kunnen afleiden en laten ontspannen als ze een spannende behandeling ondergaan of hier verblijven. Ieder bedrag helpt!

 

Daarom vragen wij u om onze actie voor kinderen rondom de City Pier City Loop 2015 te steunen

In augustus 2015 gaat ons nieuwe ziekenhuis open. Een prachtig ziekenhuis waar we onze patiënten en bezoekers een warm welkom kunnen geven met de beste zorg. Maar het blijft een ziekenhuis. En de meeste mensen die hier komen, komen hier niet voor hun plezier. En dat geldt zeker voor kinderen. Voor hen is het enorm spannend om in het ziekenhuis te worden behandeld of te liggen. En wij willen er alles aan doen om het voor hen toch zo prettig mogelijk te maken. Maar dat kunnen we nog beter met uw hulp. 

Uw kleine of grote bijdrage is enorm welkom via onze actiepagina. Meer informatie vind u ook op www.vriendenvanreinier.nl

Help ons om kinderen kampioen te maken