Kom naar onze banenmarkt voor (bijna) verpleegkundigen

Op zoek naar een baan in de verpleging? Benieuwd hoe het is om in ons ziekenhuis als verpleegkundige aan de slag te gaan? Kom dan op maandag 26 maart naar de banenmarkt voor verpleegkundigen in het Reinier de Graaf Gasthuis. Tijdens deze bijeenkomst geven we een kijkje in ons ziekenhuis en beantwoorden we vragen. Daarnaast gaan we in op carrièrekansen, zoals het volgen van de in company hbo-v opleiding en doorgroeimogelijkheden tot verpleegkundig specialist. Zowel gediplomeerden als verpleegkundigen in opleiding zijn welkom.

Tijdens de banenmarkt zullen verschillende afdelingen van Reinier de Graaf zich (nader) introduceren door middel van filmpjes, korte presentaties en door spullen en objecten van de werkvloer mee te nemen. Ook is het mogelijk om alvast een kijkje te nemen op een van de afdelingen en is er de mogelijkheid om via speeddating gericht vragen te stellen aan medewerkers van de verschillende afdelingen. De banenmarkt is daarnaast de ideale gelegenheid om alvast informeel kennis te maken met de recruiters van ons ziekenhuis.

De banenmarkt wordt gehouden op maandag 26 maart van 19.00 tot 21.00 uur in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Aanmelden kan via deze link.