Multidisciplinair Hand- en Polscentrum in Voorburg

 

Patiënten met een hand- of polsaandoening kunnen vanaf 8 april terecht in het Hand- en Polscentrum van Reinier de Graaf Diaconessenhuis Voorburg. De patiënt krijgt tijdens één spreekuur indien nodig direct advies van ofwel de plastisch chirurg, ofwel de traumachirurg en ofwel de orthopedisch chirurg. Hand- en polsaandoeningen kunnen aangeboren zijn of een gevolg zijn van een ongeval (trauma), maar kunnen ook in de loop van het leven optreden zoals Dupuytren, zenuwbeknellingen en artrose. 

Expertise en kwaliteit

De drie medisch specialisten hebben ruime ervaring en expertise op het gebied van hand- en polsaandoeningen. "Door onze bundeling van kennis en kunde wordt de kwaliteit vergroot en is de patiënt altijd aan het juiste adres," zegt traumachirurg Mark de Vries. "Afhankelijk van de aard van hun klachten krijgen patiënten een consult met de plastisch chirurg, de traumachirurg ofwel de orthopeed die tegelijkertijd spreekuur hebben, daardoor kunnen patiënten snel terecht voor onderzoek en specialistische behandeling," benadrukt plastisch chirurg Michiel Schuringa.

"Uniek is ook de intensieve samenwerking tussen de specialisten van het Hand- en Polscentrum en gespecialiseerde handfysiotherapeuten van Fysiotherapie Marijke Vaske,'' sluit collega orthopedisch chirurg Gerald Kraan af.

Voor meer informatie onder andere over het maken van een afspraak kijk op onze website