Muzikale verrassing voor patiënten

Medewerkers kwamen er spontaan op af en patiënten en vrijwilligers genoten ervan. Zo mooi klonk de live muziek van zangeres Nienke Caljouw en gitarist Jesse Buitenhuis, zondagmiddag 29 november, in het restaurant B en de Kapellezaal in het H. Op initiatief van de Stichting Vrienden van Reinier zijn onze patiënten en vrijwilligers gefêteerd op een prachtig mini-concert van de Stichting Live Music Now.  Van easy listening muziek zoals 'trains and boats and planes' van Dionne Warwick en ‘one day I fly away' van Randy Crawford tot pop en enkele populair klassieke stukken.

Zichtbaar ontspannen

Van easy listening muziek zoals ‘trains en boats en planes’ van Dionne Warwick en ‘one day I fly away van Randy Crawford tot pop en enkele populair klassieke stukken. Het kwam allemaal langs. Rowena Timmermans, fondsenwerver Stichting Vrienden van Reinier(link website): “Met hun optreden creëerden de beide muzikanten een intieme sfeer. Patiënten ontspanden zichtbaar. Prachtig, want daarom organiseren we dergelijke evenementen. Even niet aan ziek zijn denken, als je opgenomen bent. Het is fijn als we dat met onze stichting kunnen bieden.”

Extra’s

Wilt u een bijdrage leveren en een project van de Stichting Vrienden van Reinier steunen? Op de website van de stichting vindt u informatie over al onze goede doelen en lees u hoe u kunt doneren. Met uw gift maakt u extra’s voor onze patiënten mogelijk. Op dit moment zoeken wij onder andere sponsoren voor het voorleesproject ‘Bedtimestories’.