Nieuw: Wekelijks KNO-spreekuur in Pijnacker

Met ingang van 6 september start Reinier de Graaf een wekelijks KNO-spreekuur in Huisartsenpraktijk Acacialaan in Pijnacker. Elke dinsdagmiddag vanaf 13.15 uur is hier een KNO-arts aanwezig om patiënten uit Pijnacker en omgeving dicht bij huis te onderzoeken en/of behandelen.

Dick Kooper, KNO-arts Reinier de Graaf: “We vinden het belangrijk dat ons spreekuur zo toegankelijk mogelijk is voor patiënten. Veel werkende mensen met een druk leven, maar bijvoorbeeld ook ouderen of mensen met kinderen, bezoeken graag een spreekuur dicht bij huis. Zo passen ze een polikliniekafspraak of nacontrole makkelijk in en kost het hen niet teveel tijd. ”

De KNO-artsen van Reinier de Graaf houden behalve in het Gasthuis in Delft al jarenlang spreekuur op de locaties in Voorburg, Naaldwijk, Ypenburg en nu dus ook in Pijnacker. Patiënten kunnen terecht op het spreekuur  aan de Acacialaan met een verwijzing van hun huisarts. Een afspraak maken kan via (015) 260 42 00. Lees meer informatie over de KNO en bekijk de actuele wachttijden.