Nieuwe bezoekersfietsenstalling Reinier de Graaf Gasthuis geopend

Patiënten en bezoekers van het Reinier de Graaf Gasthuis kunnen vanaf vandaag hun fiets stallen in de nieuwe fietsenstalling op het voorplein van het ziekenhuis. De fietsenstalling biedt ruimte aan 240 fietsen. Direct naast de nieuwe fietsenstalling is ruimte om scooters, bromfietsen en motoren neer te zetten, inclusief grondbeugels om deze vast te zetten. De fietsenstalling maakt onderdeel uit van het vernieuwde voorplein dat binnenkort open gaat.

“Met deze nieuwe fietsenstalling bieden we onze bezoekers een ruime en goed uitgeruste stalling direct voor de ingang van het ziekenhuis”, aldus Robbert Jan van der Ent Braat, manager Facilitair Bedrijf van Reinier de Graaf. “Het ziekenhuis is hierdoor nog beter toegankelijk geworden en daar zijn we erg blij mee. Bovendien kunnen patiënten en bezoekers hun fietsen vastmaken aan beugels. Daarmee is het stallen van fietsen  nog veiliger geworden.”

De fietsenstalling is ruim opgezet en gemakkelijk toegankelijk, zie de plattegrond hieronder. De stalling bevindt zich op de plek van het  blauwwitte icoontje van de fiets.