Oculenti opent contactlenzenpraktijk op oogpoli Reinier de Graaf

Reinier de Graaf werkt sinds kort samen met  contactlenzenspecialist Oculenti. In het kader van deze samenwerking is er een contactlenzenpraktijk van Oculenti geopend op de oogpoli van de locatie in Delft.

Oculenti is al 65 jaar actief in het aanmeten van contactlenzen. Oculenti introduceerde als een van de eerste oogspecialisten de contactlens op de Nederlandse markt. Op dit moment heeft de organisatie  dertig vestigingen in Nederland. Deze praktijken zijn gevestigd in ziekenhuizen, waaronder verschillende academische ziekenhuizen en het Oogziekenhuis Rotterdam. Daarnaast heeft Oculenti een eigen productieafdeling, waar lenzen op maat worden gemaakt. Ook worden hier eigen lensontwerpen ontwikkeld.

Oculenti meet zowel lenzen aan op medische indicatie als ‘gewone’ lenzen. Vooral op het gebied van medische lenzen wordt er nauw samengewerkt met de oogartsen van de ziekenhuizen waarin Oculenti is gevestigd.

De optometristen en contactlensspecialisten van Oculenti  oriënteren zich continu op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen, zoals diagnostiek, aanpastechnieken en lensmateriaal. Zij verwelkomen u dan ook graag om u te adviseren welke lenzen het meest geschikt zijn voor een comfortabel en goed zicht. Of het nu gaat om harde of zachte lenzen, dag- of nachtlenzen, verte of multifocale lenzen, op al uw vragen hebben de medewerkers van Oculenti een passend antwoord.

De  Oculenti contactlenzenpraktijk is op woensdagmiddagen geopend op de oogpoli van locatie Delft. U kunt telefonisch een afspraak maken via 015 – 260 4087. Het team van Oculenti adviseert u graag en ontvangt u met plezier voor een vrijblijvend advies.