Opbrengst Bengelbeurs voor speeltoestel Reinier de Graaf

Ontspanning voor zieke kinderen door te spelen

Op de Bengelbeurs in de Immanuelkerk op 3 en 4 oktober verkoopt een enthousiast team vrijwilligers mooie en betaalbare kinderkleding. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf. Rowena de Graaf, fondsenwerver. “Wij zijn heel blij met deze hulp, en willen het geld gebruiken voor de aanschaf van een speeltoestel voor zieke kinderen. We vinden het belangrijk  dat kinderen overal kunnen spelen, dat helpt ze ontspannen.” 

Overal spelen

Iedereen die tweedehands kinderkleding koopt op de Bengelbeurs draagt bij aan een speeltoestel voor in het poli gedeelte van het nieuwe ziekenhuis in Delft. Het speeltoestel is onderdeel van een nieuwe speellijn voor kinderen die het Reinier de Graaf Ziekenhuis samen met de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf ontwikkelt voor het nieuwe ziekenhuis. Duurzame materialen, uitdagend, creatief, ontspannend, leerzaam en beweging stimulerend zijn kernbegrippen voor de nieuwe speellijn. De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf zoekt particulieren en bedrijven die haar willen helpen om die nieuwe speellijn neer te zetten. Niet alleen voor zieke kinderen, maar ook voor kinderen die op bezoek komen. Kinderen moeten zich i het nieuwe ziekenhuis zo prettig mogelijk voelen en ouders willen we ontzorgen waar mogelijk.

Bengelbeurs

De Bengelbeurs vindt plaats op 3 en 4 oktober in de Immanuelkerk, Schoemakerstraat 1, Delft. Bij het afrekenen is er nu ook een pinmogelijkheid. Vrijdag 3 oktober 2014 van 19:00 uur tot 21:30 uur  en  Zaterdag 4 oktober 2014 van 10:00 tot 12:00 uur.  Meer informatie is te vinden op www.bengelbeurs.nl en op www.facebook.com/bengelbeurs