Oud-medewerkers bedankt tijdens Gepensioneerdendag

Oud-medewerkers van het Reinier de Graaf ziekenhuis zijn weer in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse Gepensioneerdendag. Tijdens deze bijeenkomst worden de gepensioneerden bedankt voor hun inzet. Ook dit jaar was het met 180 bezoekers weer een drukte van belang.

De oud-medewerkers hadden tijdens de Gepensioneerdendag voldoende gelegenheid om met elkaar bij te praten en herinneringen op te halen. Daarnaast was er een uitgebreid programma met lezingen en activiteiten.

Zo praatte directeur bedrijfsvoering Stefan Kroese de gepensioneerden bij over de laatste stand van zaken bij Reinier de Graaf. Denk aan de bouw van een nieuwe polikliniek in Voorburg en de bouw van een operatiekamercomplex op het dak van de bezoekersparkeergarage in Delft.

Twee ergotherapeuten vertelden over het belang van bewegen en wat wij in Reinier de Graaf doen om onze patiënten in beweging te krijgen. Ook deden ze bewegingsoefeningen met de oud-medewerkers en gaven ze tips mee hoe ze zelf thuis actief kunnen blijven.

Ook kwam BedtimeStories langs, een organisatie die acteurs naar het ziekenhuis stuurt die voorlezen aan oudere patiënten en die liedjes met hen zingen. De acteurs legden uit waarom zij dit doen en vertelden de bezoekers een verhaal over de liefde.

Al met al was het een geslaagde dag, die benadrukt hoeveel belang het ziekenhuis hecht aan zijn oud-werknemers. Daarom zijn alle gepensioneerden ook voor volgend jaar alweer van harte uitgenodigd voor de Gepensioneerdendag.