Patricia Jaeger benoemd tot algemeen directeur Orthopedisch Centrum

De raad van bestuur van de Reinier Haga Groep heeft drs. Patricia Jaeger met ingang van 1 oktober aanstaande benoemd tot algemeen directeur van het nieuw op te zetten Orthopedisch Centrum in Zoetermeer, dat in 2019 geopend wordt.

Patricia Jaeger heeft medicijnen gestudeerd aan de VU Amsterdam en heeft daarna  diverse managementfuncties bekleed bij de eerste lijn Amsterdam en het Meander Medisch Centrum. De raad van bestuur van de Reinier Haga Groep is ingenomen met de benoeming van Patricia Jaeger en wenst haar veel succes.

Over het Orthopedisch Centrum

De Reinier Haga Groep bouwt een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie in Nederland. In deze focuskliniek wordt de orthopedische chirurgie voor volwassenen van de ziekenhuizen Reinier de Graaf, Haga en LangeLand geconcentreerd. De patiënt krijgt hier zijn of haar diagnose en eventueel de voor- en nabehandeling.

Het centrum wordt gebouwd naast het LangeLand Ziekenhuis en krijgt met dit ziekenhuis ook een directe verbinding. Het krijgt een eigen operatiekamercomplex met vier OK’s, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten.

In de drie ziekenhuizen blijven de poliklinieken van de orthopedie normaal gehandhaafd. Ook de orthopedische traumazorg en de kinderorthopedie blijven in HagaZiekenhuis, het Reinier de Graaf ziekenhuis en LangeLand Ziekenhuis.