Reinier de Graaf bedankt vrijwilligers voor hun inzet

In Reinier de Graaf werken 270 vrijwilligers die zich elke dag inzetten voor onze patiënten en bezoekers. Ons ziekenhuis zet deze medewerkers jaarlijks in het zonnetje tijdens het vrijwilligersdiner. De vrijwilligers worden hier getrakteerd op een uitgebreide maaltijd om hen te bedanken voor hun inzet.

Robbert Jan van der Ent Braat, Manager Facilitair Bedrijf heette hen van harte welkom en met een mooi compliment trapte hij de avond af: “Ik weet zeker dat jullie inzet voor een groot deel heeft bijgedragen aan de sterren die we ontvangen hebben voor ‘Gastvrijheidszorg met Sterren’. Jullie zijn ontzettend waardevol voor het ziekenhuis, ik ben heel trots jullie!”

Ook dit jaar werd een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Marja Cornel is verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Zij werd geroemd om haar warmte, betrokkenheid en grote patiëntgerichtheid. Mini Vaartjes ontving een speldje omdat zij zich al 25 jaar als vrijwilliger inzet voor Reinier de Graaf. Daarnaast waren er bloemen voor Ria Paling (werkzaam in de kliniek) en Mary Feijen (PS&B) die beiden 12,5 jaar in dienst zijn.

Tijdens het diner werden de vrijwilligers bediend door medewerkers van Reinier de Graaf die in loondienst zijn. Hiermee willen deze medewerkers hun waardering voor de vrijwilligers onderstrepen. Kinderen van de Koorschool Delft gaven een muzikaal verrassingsoptreden.

Vrijwilliger Suzanne Zijp was erg blij dat ze erbij was: “Het leuke aan deze avond is dat je nu eens met z’n allen bij elkaar bent. Iedereen werkt verspreid door het hele ziekenhuis, je kent maar een klein deel van al je collega’s. Ik vond het een supergoed georganiseerde avond!”

Ook vrijwilliger worden? Neem een kijkje op onze website.