Reinier de Graaf biedt opleidingskansen voor hbo-v

Heb jij nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Bij Reinier de Graaf bieden we verschillende mogelijkheden om je als verpleegkundige verder te ontwikkelen. Zo kun je bij ons binnen het ziekenhuis een complete in company hbo-v opleiding beginnen of overstappen vanuit een huidige hbo-v opleiding naar een duaal traject.

Voor verpleegkundigen die binnen ons ziekenhuis werken, bieden we een verkort opleidingstraject (2,5 jaar) tot hbo-verpleegkundige. De opleiding start in september 2017, is volledig in company en wordt in samenwerking met hogeschool Avans Plus gegeven. Gedurende de opleiding werk en leer je tegelijkertijd.

Voorwaarde voor toelating tot deze hbo-v opleiding is dat je ten minste één jaar werkervaring hebt als gediplomeerd verpleegkundige. Ook moet je werkzaam zijn binnen ons ziekenhuis op het moment dat de opleiding start. Reageer dus vooral op één van onze huidige, openstaande vacatures voor verpleegkundigen.

Als je al in voltijd of deeltijd een hbo-v opleiding volgt, kun je overstappen naar de opleiding hbo-v duaal binnen Reinier de Graaf. Het grote voordeel van leren bij Reinier de Graaf is dat je tijdens je studie al direct werkervaring op kunt doen. De precieze voorwaarden voor toelating staan binnenkort online op onze vacaturesite.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze website.