Reinier de Graaf organiseert banenmarkt voor verpleegkundigen

Op zoek naar een baan in de verpleging? Benieuwd hoe het is om in ons ziekenhuis als verpleegkundige aan de slag te gaan? Kom dan op maandag 27 maart aanstaande naar de banenmarkt voor verpleegkundigen in het Reinier de Graaf Gasthuis. Tijdens deze bijeenkomst geven we een kijkje in ons ziekenhuis en beantwoorden we vragen. De banenmarkt staat open voor zowel gediplomeerden als verpleegkundigen in opleiding.

Tijdens de banenmarkt zullen verschillende afdelingen van Reinier de Graaf zich presenteren door middel van filmpjes, presentaties en door spullen en objecten van de werkvloer mee te nemen. Ook is het mogelijk om alvast een kijkje te nemen op een van de afdelingen. Verder geven we uitleg over de mogelijkheden die ons ziekenhuis biedt voor het volgen van een in company hbo-v opleiding. De banenmarkt is daarnaast de ideale gelegenheid om alvast informeel kennis te maken met de recruiters van ons ziekenhuis.

De banenmarkt wordt gehouden op maandag 27 maart van 19:00 tot 21:00 uur in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Aanmelden kan via het digitale formulier op onze website. Benieuwd welke vacatures wij hebben voor verpleegkundigen? Neem dan alvast een kijkje op onze vacaturepagina.