Reinier de Graaf organiseert geslaagde gepensioneerdendag

Reinier de Graaf organiseerde vorige week de jaarlijkse gepensioneerdendag. Deze bijeenkomst is bedoeld om oud-werknemers te bedanken voor hun inzet. De 191 aanwezige gepensioneerden kregen tijdens deze reünie volop gelegenheid met elkaar bij te praten en herinneringen op te halen. Directievoorzitter Carina Hilders benadrukte tijdens de opening het belang dat het ziekenhuis hecht aan de oud-werknemers. Reinier de Graaf is blij met de inzet die alle oud-werknemers hebben geleverd. 

Oncologisch chirurg Jan Willem Dekker verzorgde een indrukkende presentatie over de preventie én behandeling van darmkanker, een ziekte die met name bij ouderen voorkomt. Hij legde onder meer uit hoe belangrijk het is dat oudere patiënten zo vitaal mogelijk hun operatie ingaan.  

Vervolgens genoten de aanwezigen van een goed verzorgde lunch en kregen de kans bij te praten met elkaar. Na de lunch vertelde storyteller Theo Hendriks over het ‘Verhaal van Reinier’, ofwel de corporate story van Reinier de Graaf. 

Gedurende de bijeenkomst was er voldoende tijd om bij te praten onder het genot van een hapje en drankje. Aan het einde van de dag gingen alle genodigden met een verrassing voor de feestdagen weer terug naar huis. De sfeer was goed en de reacties van de gepensioneerden waren dan ook zeer positief.