Rotaryclubs Delft-Vermeer en Koningsveld zamelen geld in voor Kinder- en jeugdafdeling

De Rotaryclub Delft-Vermeer en de Rotaryclub Koningsveld hebben vandaag (23 november) een cheque overhandigd aan André van der Velden, hoofd Kinder- en jeugdafdeling van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Hij nam het bedrag van 3.190 euro namens de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf in ontvangst. Het geld komt ten goede aan de ‘Maakbare Wereld’, een project om het verblijf van patiëntjes in het ziekenhuis prettiger te maken.

De leden van beide Rotaryclubs hebben het geld opgehaald door middel van verschillende acties, zoals inzamelingen tijdens de Lichtjesavond in Delft en Koningsdag. Het ziekenhuis is ontzettend blij met deze donatie. Van der Velden: “De Maakbare Wereld bestaat uit onder meer uit tekeningen op de wanden van onze Kinder- en jeugdafdeling. Patiëntjes kunnen deze zelf afmaken met stickers en stiften. Hiermee willen we ze de nodige afleiding bieden.”

Van links naar rechts: Hanneke van Zoelen (Rotaryclub Delft-Vermeer), Erik Hoenderkamp (Rotaryclub Koningsveld) en André van der Velden.