Start verkoop Fotoboek ‘Heel Reinier’

Vanaf maandag 16 november’ start de verkoop van het fotoboek ‘Heel Reinier’. Portret van het oudste ziekenhuis van Nederland, het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Het boek is verkrijgbaar bij boekhandels in Delft en de omgeving en bij het winkeltje ‘Kannen en Kruiken’, in de centrale hal van het Reinier de Graaf Gasthuis. U kunt het boek ook bestellen via www.vriendenvanreinier.nl. De opbrengst van het boek komt geheel ten goede aan de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf. Samen krijgen wij Meer voor Elkaar!

Het boek ‘Heel Reinier’ neemt de kijker mee door de oude gebouwen van het Reinier de Graaf Gasthuis. U ziet patiënten in al hun kracht en kwetsbaarheid en de toewijding van artsen en verpleegkundigen. Kennis en kunde  gaan hand in hand met collegialiteit en liefdevolle zorg. ‘Heel Reinier’ markeert het afscheid van de ruim veertig jaar oude gebouwen St. Hipplolytus en Bethel waaruit het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft bestond en de ingebruikname van het nieuwe gebouw in augustus 2015.

U kunt hier door het fotoboek bladeren

Drie jaar lang werkte de Rotterdamse fotograaf Ruud Sies en producent Hanneke van Hintum aan een portret over het oudste ziekenhuis van Nederland, het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Een ziekenhuis waar onze hele regio mee verbonden is. De foto’s worden daarom ook in de regio geëxposeerd. In de nis naast de Stilteruimte is een tijdelijke expositie waar een kleine selectie van de foto’s voor u te zien is. In januari start een expositie in de Oude Kerk in Delft. Vanaf april is een deel van die expositie te zien in het gemeentekantoor van Naaldwijk. 

Specificaties

Aantal pagina's: 366 
Inhoud: kleur en zwart wit foto's en enkele teksten
Onderwerp: patiënten, zorgverleners en gebouwen
Verkoopprijs: € 39.95
Plus verzendkosten € 6,95
Vriendenprijs € 29.95 (vriend worden via www.vriendenvanreinier.nl)
Fotograaf: Ruud Sies
Schrijver: Dirk van Weelden
Opbrengsten boekverkoop geheel voor Stichting Vrienden van Reinier de Graaf