Veilige en betrouwbare spataderzorg bij Reinier

Derde spataderkeurmerk voor vaatcentrum

Last van spataderen? Wilt u er iets laten doen? U bent in goede handen in het vaatcentrum van Reinier de Graaf. Voor de derde keer ontving de afdeling op 6 oktober het Spataderkeurmerk van de Hart & Vaatgroep. Dit keurmerk maakt duidelijk welke ziekenhuizen en behandelcentra de beste spataderzorg aanbieden. Ons vaatcentrum voldoet aan de dertien strenge kwaliteitscriteria. ‘Hiermee laten we zien dat Reinier de beste keuze is voor veilige, betrouwbare en snelle spataderzorg in de regio.’

Het vaatcentrum van Reinier de Graaf biedt patiënten al jaren de vertrouwde 24/7 zorg van het ziekenhuis. In ons ziekenhuis werken gecertificeerde vaatchirurgen met jarenlange ervaring, waardoor veilige en betrouwbare zorg gegarandeerd is. De chirurgen verzorgen alle typen vaatbehandelingen: laseren, inspuiten en opereren.

Verzekerde en onverzekerde zorg

Vaatchirurg Wolter Hoffman is blij met de waardering van de Hart & Vaatgroep: “Wij zijn trots op dit keurmerk. Hiermee laten we zien dat Reinier de beste keuze is voor veilige, betrouwbare en snelle spataderzorg in de regio. Dat geldt voor zowel de verzekerde als onverzekerde zorg. Ook de patiënt die een spataderbehandeling nodig heeft waarvoor hij niet verzekerd is, kan dus bij ons terecht.” Eén van de criteria waar ons vaatcentrum aan voldoet, is de mogelijkheid van een ‘one stop visit’. Dit houdt in dat na het onderzoek en de diagnose, direct een behandelvoorstel besproken. De patiënt hoeft niet meerdere keren terug te komen.

Patiëntenvereniging

De kwaliteitscriteria zijn opgesteld in samenwerking met vertegenwoordigers van de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie. Het keurmerk is een initiatief van de Hart & Vaatgroep; een patiëntenvereniging voor mensen met een hart- of vaatziekte en hun naasten.

Meer informatie op www.reinierdegraaf.nl/patienten/specialismen-en-afdelingen/spataderpoli/