Wilt u meedenken over ons digitale patiëntenportaal?

Als ziekenhuis vinden wij het belangrijk om onze patiënten zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen in de zorg die zij ontvangen. Daarom zijn we bezig om een digitaal patiëntenportaal te ontwikkelen waarin patiënten online delen van hun medisch dossier kunnen inzien. Reinier de Graaf is op zoek naar (ex-)patiënten die willen meedenken over de inrichting van deze online omgeving.

In het portaal kunt u straks bijvoorbeeld inzien welke afspraken u heeft in ons ziekenhuis, welke medicijnen u gebruikt en wat de uitslagen van uw onderzoeken zijn. Ook het invullen van vragenlijsten of het aanvragen van een herhaalrecept voor uw medicijnen is vanuit huis mogelijk via het portaal. Uiteraard gaat Reinier de Graaf zorgvuldig om met uw persoonlijke en medische gegevens. Onbevoegden hebben geen toegang tot patiëntengegevens.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften en wensen van (ex-)patiënten zoekt Reinier de Graaf ervaringsdeskundigen die in de vorm van een panel willen meedenken over het patiëntenportaal. Voelt u zich betrokken bij ons ziekenhuis en wilt u graag meedoen? Dan nodigen wij u uit om lid te worden van het Reinier-panel. Als lid wordt u een aantal keer per jaar benaderd of u wilt deelnemen aan een online enquête of kan meedenken in een verdiepingssessie. Per keer kunt u besluiten of u wilt deelnemen of niet, dit is vrijblijvend.

Meld u aan voor het Reinier-panel 

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar c.lamens@rdgg.nl. Vermeld uw naam, geslacht en het e-mailadres waarmee u wilt deelnemen. Vervolgens krijgt u op dit e-mailadres de uitnodigingen voor deelname. Uiteraard kunt zich desgewenst ook weer afmelden voor verder onderzoek.