Wilt u wandelen en dineren voor het goede doel?

Rotary Club Delft Vermeer organiseert woensdag 6 juli om 17.45 uur een literaire Vermeerwandeling op de Markt bij Hugo de Groot. Een wandeling die aspecten van de kunstenaar laat zien die zelfs de geboren en getogen Delvenaren niet kennen. Om 19.30 uur in de Schaapskooi in Delft kunt u genieten van een avondvullend culinair programma. De opbrengsten gaan naar het project "De maakbare Wereld" voor kinderen in ons ziekenhuis. 

Maakbare Wereld

Met verhalen en tekeningen scheppen we op de kinderafdeling vijf verschillende werelden. Maakbare werelden: de kinderen zijn in control. In iedere wereld dagen we de kinderen uit om zelf aan de slag te gaan. Met  tekeningen op de wanden, stickers, verhalen, 3D-elementen en digitale games. Zo kunnen ze de werelden induiken en zich omtoveren tot piraat, politieagent, DJ of astronaut. ‘In je fantasie kun je hier overal heen en van alles worden. Jij bent de held. Maak van de wereld van Reinier de Graaf jouw eigen wereld!’

Aanmelden

Tot 2 juli kunt u zich aanmelden via helimate@ziggo.nl onder vermelding van de namen en mailadressen van deelnemers. Klik hier voor alle informatie. Rotary Club Delft – Vermeer ziet er naar uit U te ontvangen ter eren van het mooie Vermeerjaar. 
Kosten: Literaire wandeling tien euro, Vermeerdiner, inclusief drank: € 55, -pp. Hiervan gaat € 10, - naar de Maakbare Wereld. Wilt u het combineren: € 60, - pp. (€ 15, - naar het goede doel).