Disclaimer

Reinier de Graaf spant zich in om de informatie op de website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Desondanks kan Reinier de Graaf op geen enkele wijze instaan noch enige garantie afgeven voor de juistheid of volledigheid van de informatie op de website. Aan de inhoud van de site of aan langs elektronische weg verstrekte adviezen kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen. Reinier de Graaf sluit iedere aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van deze website uit.

Reinier de Graaf is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden die via links op deze site geraadpleegd kunnen worden.

De Reinier de Graaf website geeft geen medisch advies. Wij raden u aan voor gericht advies en consult een afspraak te maken voor het poliklinisch spreekuur van een van onze medisch specialisten. Informatie op deze website is in geen enkele geval een vervanging van de informatie die door de arts of verpleegkundige aan de patiënt wordt verstrekt.

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Reinier de Graaf inhoud van deze website te verspreiden, te vermenigvuldigen of op andere wijze openbaar te maken.

Patiëntenportaal

Direct naar Mijn Reinier de Graaf

Meer informatie over het patiëntenportaal.

E-mail notificaties ontvangen? Stel dit handmatig in.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Vrienden van Reinier

Routeplanner

Vervoersmiddel