Meest gestelde vragen

Wanneer zijn de informatieavonden?

Normaal gesproken organiseren wij elke maand een informatieavond van 19:00 uur tot 21:00 uur. Omdat wij er als ziekenhuis alles aan doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en onze patiënten en bezoekers willen beschermen, is besloten om de informatieavonden voorlopig uit te stellen. 

Wat kost een deelname aan de informatieavond?

Deelname aan de informatieavond is gratis.

 

 

Voor wie is de informatieavond bedoeld?

Iedere zwangere is welkom op de informatieavond. Tijdens de bevalling is je partner één van de belangrijkste personen en vaak de beste coach, daarom is je partner ook van harte welkom! In verband met de beperkte ruimte kan je maximaal met twee personen deelnemen.

 

Wanneer in mijn zwangerschap kan ik het beste deelnemen aan de informatieavond?

We adviseren je om de informatieavond te bezoeken als je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent.

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kan je aanmelden via de bovenstaande aanmeldformulieren. Aanmelden is verplicht. Kies een datum waarop je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestiging via de mail.

Heb je je aangemeld voor een informatieavond en kan je toch niet komen? Laat ons dat dan alsjeblieft weten door te mailen naar: bevallen@rdgg.nl

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft heeft een moderne parkeergarage vlakbij de ingang van de spoedpost en de hoofdingang. De kosten zijn € 1,00 per half uur en kunnen maximaal oplopen tot € 6,00 per 24 uur. De betaalautomaten bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage. Je kunt betalen met contant geld of met je pinpas.

 

Waar word ik verwacht?

De informatieavond vindt plaats in het Reinier de Graaf ziekenhuis aan de Reinier de Graafweg 5 in Delft. Na binnenkomst neem je de lift naar de 5e etage. Volg dan de borden met 'Informatieavond Bevallen in het Reinier de Graaf ziekenhuis'. 

 

Contact

Poli Gynaecologie:

Op werkdagen van
08.30 tot 16.30 uur
015 - 260 42 07

Verpleegafdeling Kraam en Verloskunde:

bevallen@rdgg.nl
Op werkdagen van
08.30 tot 16.30 uur
015 - 260 32 80

Film Geboortezorg

Informatieavonden

Bekijk hier de presentatie over bevallen in Reinier de Graaf.