Maaltijden à la carte

Onze Assistmedewerkers staan voor u klaar om u ‘culinair’ te bij te staan. U eet a la carte bij Reinier de Graaf. Wij serveren het ontbijt tussen 08.00 – 09.00 uur, de lunch tussen 12.00 – 13.00 uur en het diner tussen 17.00 – 18.30 uur. Het is ook mogelijk om uw maaltijd te gebruiken op het tijdstip dat u zelf wenst Het ontbijt en de lunch serveren de Assistmedewerkers met een broodserveerwagen. U kiest zelf uw brood en beleg.

Voor uw diner kiest u een gerecht van onze uitgebreide menukaart. Er is volop keuze, ook als u vegetariër bent, halal of zoutarm eet. Er staan zelfs 4 culinaire creaties van sterrenkok Pascal Jalhay op het menu.

Samen eten

Wilt u samen met uw partner of ander bezoek eten? Dit is mogelijk door een voucher in de winkel in de centrale hal aan te kopen. De voucher kost € 7,50 euro. U kunt er ook voor kiezen om samen met uw partner of bezoek te eten in ons restaurant Kannen en Kruiken. U keeft hier bediening aan tafel. Het restaurant is op de begane grond van het ziekenhuis. Wilt u in het restaurant eten dan krijgt u een tegoedbon van € 7,50 van ons.