Restaurant Kannen en Kruiken

Verse, eerlijke en duurzame producten uit de omgeving, bijzondere maaltijden geïnspireerd op beroemde schilderijen van Johannes Vermeer, een open keuken en uniek in ziekenhuisland; bediening aan tafel. In het restaurant Kannen en Kruiken in de centrale hal kunt u even weg van de eigen kraam- of couveusesuite of verpleegkamer, eventueel samen met huw bezoek,  genieten van een lunch of diner. Naast het restaurant vindt u een espressobar. Hier is bijvoorbeeld verse koffie, thee , biologische vruchtensap en allerlei lekkers verkrijgbaar, zoals muffins of sandwiches. In de winkel ernaast bent u aan het juiste adres voor kaarten, snoepgoed of kleine cadeautjes.

Prijzen

De warme maaltijden in het restaurant variëren tussen de 10 en 15 euro. Opgenomen patiënten die in het restaurant willen eten, kunnen hiervoor op de verpleegafdeling  een tegoedbon  van 7,50 euro krijgen.

Ruime openingstijden

Het restaurant ‘Kannen en Kruiken’ is elke dag tussen 10.00 uur en 20.00 uur open. Bij de espressobar en de winkel kunt u vanaf 8.00 uur terecht.