Coronavirus: informatie over uw afspraak, onze bezoekersregeling en vaccinaties.

Meer informatie

Reinier Haga Groep

Reinier de Graaf maakt samen met het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis deel uit van een overkoepelende stichting onder de naam Reinier Haga Groep.

De drie organisaties bieden zelfstandig hun patiënten vanuit de vertrouwde locaties het brede pakket aan zorg, inclusief 24×7 (trauma) spoedeisende hulp, IC en moeder- en kindzorg. De ziekenhuizen hebben een gezamenlijke raad van bestuur en een raad van toezicht.

Raad van Bestuur

Raad van toezicht
De raad van toezicht (rvt) bestaat uit onafhankelijke leden met een ruime bestuurservaring op relevante terreinen in de zorg en maatschappij. De achtergrond van de leden is medisch, juridisch, financieel of bestuurlijk. De rvt benoemt de leden van de raad van bestuur (rvb) van de Stichting Reinier Haga Groep. De rvb legt aan hen verantwoording af. Daarnaast heeft de rvb de goedkeuring van de rvt nodig voor onder meer de jaarrekening en belangrijke strategische beslissingen over de toekomst van ziekenhuizen. Verder is de rvt een klankbord voor de rvb bij bestuurlijke en strategische vraagstukken.

De raad van toezicht van de Reinier Haga Groep bestaat uit:

  • Mevr. dr. F.P. Hohmann
  • Dhr. A.J.M. Loogman, RA
  • Dhr. G.J. van Miltenburg
  • Mevr. drs. D.M.J.J. Monissen, voorzitter
  • Mevr. prof.dr. M.B. Vroom

Jaarverslag
Hier leest u het jaarverslag van de Reinier Haga Groep.