Patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf

Als patiënt van het Reinier de Graaf ziekenhuis heeft u toegang tot het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf. Het patiëntenportaal geeft u altijd en overal online toegang tot een belangrijk deel van uw medische gegevens. Zo houdt u zelf de regie over uw gezondheid. 

Wat heeft u nodig?

  • Een computer, tablet of smartphone met internet.
  • Uw DigiD-inloggegevens met sms-controle.
  • Een mobiele telefoon voor ontvangst van een sms-code.

Direct inloggen met DigiD op Mijn Reinier de Graaf.

Wat kan ik met Mijn Reinier de Graaf?

Met het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf kunt u uw medisch dossier inzien. Hierin kunt u onder andere uitslagen van onderzoeken bekijken, afspraken inzien en online vragenlijsten invullen. Ook kunt u voor een aantal poliklinieken en afdelingen online een afspraak maken of een vraag stellen aan uw behandelend arts via een e-consult.

Toegang tot Mijn Reinier de Graaf

Het patiëntenportaal geeft u veilig toegang tot uw medische gegevens. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van DigiD met sms-code. Ga naar mijn.reinierdegraaf.nl en log in met uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord. U ontvangt direct een code per sms op uw mobiele telefoon. Ook kunt u via de DigiD-app inloggen met een persoonlijke pincode. Het patiëntenportaal is met DigiD goed beveiligd en alleen door u te bekijken.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen over het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf. Ook vindt u hier contactinformatie als uw vraag er niet tussen staat.

Patiëntenportaal

Direct inloggen met uw DigiD op patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen over het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf.

Handleiding

In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u met behulp van DigiD en controle via sms kunt inoggen op het patiëntenportaal.

E-mail notificaties

Wilt u een e-mail ontvangen als er een nieuw bericht voor u is in het patiëntenportaal? Lees hier hoe u dit instelt.