Patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf

Als patiënt van het Reinier de Graaf ziekenhuis heeft u toegang tot het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf. Het patiëntenportaal geeft u altijd en overal online toegang tot een belangrijk deel van uw medische gegevens. Zo houdt u zelf de regie over uw gezondheid. 

Wat heeft u nodig?

  • Een computer, tablet of smartphone met internet.
  • Uw DigiD-inloggegevens met sms-controle.
  • Een mobiele telefoon voor ontvangst van een sms-code.

Direct inloggen met DigiD op Mijn Reinier de Graaf.

Wat kan ik met Mijn Reinier de Graaf?

Met het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf kunt u uw medisch dossier inzien. Hierin kunt u onder andere uitslagen van onderzoeken bekijken, afspraken inzien en online vragenlijsten invullen. Ook kunt u voor een aantal poliklinieken en afdelingen online een afspraak maken of een vraag stellen aan uw behandelend arts via een e-consult.

Toegang tot Mijn Reinier de Graaf

Het patiëntenportaal geeft u veilig toegang tot uw medische gegevens. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van DigiD met sms-code. Ga naar mijn.reinierdegraaf.nl en log in met uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord. U ontvangt direct een code per sms op uw mobiele telefoon. Ook kunt u via de DigiD-app inloggen met een persoonlijke pincode. Het patiëntenportaal is met DigiD goed beveiligd en alleen door u te bekijken.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen over het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf. Ook vindt u hier contactinformatie als uw vraag er niet tussen staat.

Patiëntenportaal

Direct inloggen met uw DigiD op patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf.

Uw ervaring

Door het invullen van deze korte enquête, helpt u ons om het patiëntenportaal nog beter te maken.   

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen over het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf.

Handleiding

In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u met behulp van DigiD en controle via sms kunt inoggen op het patiëntenportaal.

E-mail notificaties

Wilt u een e-mail ontvangen als er een nieuw bericht voor u is in het patiëntenportaal? Lees hier hoe u dit instelt.