E-consult starten

Hoe kan ik een E-Consult starten?

Via het hoofdmenu op het patiëntenportaal gaat u naar ‘E-Consult’. Het scherm voor E-Consult wordt dan geopend. Klik onderaan de pagina op ‘Start nieuw e-consult’. Kies de afdeling waarmee u een E-Consult wilt starten. Typ het onderwerp in waarover u een E-Consult wilt starten en typ uw bericht in. Naar sommige afdelingen kunt u een bijlage sturen. Als dit mogelijk is, dan staat er een icoontje van een paperclip boven het bericht. Klik hierop om een bijlage toe te voegen. Als uw bericht af is, klik dan op ‘Verzenden’. U krijgt een bevestiging dat het bericht is verstuurd.