Wacht-en toegangstijden

Hoe lang duurt het voordat u voor een eerste afspraak op een polikliniek of voor een behandeling op de OK of een polikliniek terecht kunt? En wat zijn de toegangstijden voor het maken van een scan, röntgenfoto of een andere diagnostische behandeling? U vindt de wacht- en toegangstijden in onderstaand schema, onderverdeeld per locatie. 

De wacht- en toegangstijden worden wekelijks geactualiseerd. Wij baseren ons daarbij op de wacht- en toegangstijden van de voorgaande week of weken. De onderstaande tijden geven dus een goede indicatie, maar kunnen afwijken van de daadwerkelijke wacht- en toegangstijden. De tijden kunnen langer zijn indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde arts. Spoedgevallen gaan altijd voor.

Toegangstijd polikliniek

In onderstaand schema ziet u de toegangstijd voor een eerste afspraak op een polikliniek in weken. 

Wachttijd behandeling

De wachttijden voor een behandeling op de OK of een poliklinische OK zijn onderverdeeld in twee kolommen en zijn weergegeven in weken.

Onder de knop ‘wachttijd behandeling’ vindt u de tijd gemeten vanaf de aanmelddatum voor de operatie tot aan de dag van de operatie. 

Onder de knop ‘wachttijd NZA’ vindt u de tijd gemeten vanaf het eerste bezoek aan de polikliniek tot aan de dag van de operatie. Deze registratie is verplicht, maar geeft voor u als patiënt een minder realistische wachttijd weer. Onder de knop ‘wachttijd behandeling’ vindt u de relevante informatie.

Toegangstijd Diagnostiek

De toegangstijd voor diagnostiek wordt weergegeven in weken en in dagen. Dit is het aantal weken tussen de dag waarop u een afspraak maakt en de dag waarop u die afspraak heeft. Indien een snellere behandeling voor u noodzakelijk is, kan uw huisarts een snellere afspraak aanvragen.

De wacht- en toegangstijden zijn op dinsdag 25 juli geactualiseerd.

Wachttijden

Delft Naaldwijk Voorburg Ypenburg

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Agenda

Suggesties?