Patiëntenpanel

Het Reinier de Graaf patiëntenpanel is een panel voor de patiënten, hun familieleden en bezoekers van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Wil je meedenken en meepraten over bepaalde onderwerpen binnen ons ziekenhuis? Schrijf je dan in voor het patiëntenpanel!

Het Reinier de Graaf patiëntenpanel is een samenwerking tussen de directie, de medisch specialisten en de cliëntenraad van het Reinier de Graaf Ziekenhuis. Met reacties van ons patiëntenpanel, voeren we verbeteracties uit om onze zorg continu te verbeteren.

Lid worden

Wil je meedoen? Registreer je dan als panellid via de knop ‘aanmelden voor het patiëntenpanel’. Na aanmelding ontvang je automatisch een e-mailbericht met daarin de link naar een korte vragenlijst ter kennismaking. Via jouw antwoorden krijgen wij inzicht wie de deelnemers van ons panel zijn. We willen namelijk graag een brede vertegenwoordiging van patiënten van Reinier de Graaf in ons panel. Bovendien kunnen we hiermee jouw feedback vragen op onderwerpen die jou écht aangaan. Zodra je de ingevulde vragenlijst hebt verstuurd, sta je geregistreerd als panellid.

Wat doet een panellid?

Als panellid ontvang je meerdere keren per jaar een vragenlijst waarin we je mening, ideeën en ervaringen vragen over actuele vraagstukken die leven in ons ziekenhuis. Denk hierbij aan onderwerpen als toegankelijk van onze gebouwen, digitalisering van zorg of wachttijden. Als je lid bent van het panel ontvang je ongeveer vier keer per jaar een e-mail met een link naar een vragenlijst. Per uitnodiging kan je besluiten of je wilt deelnemen. De deelname is altijd vrijblijvend.

Privacy gewaarborgd

Jouw privacy is volledig gewaarborgd in het panel. We verwerken de antwoorden en reacties anoniem en verstrekken deze nooit aan derden. We plaatsen de resultaten van de onderzoeken op onze website. De resultaten zijn geanonimiseerd, zodat deze niet herleidbaar zijn. Lees ook onze privacyverklaring voor meer informatie.

Afmelden patiëntenpanel

Deelname aan het Reinier de Graaf patiëntenpanel kun je op ieder gewenst moment beëindigen. Je kunt je uitschrijven via de uitschrijflink die in elke uitnodiging staat.