Leren bij Reinier de Graaf

Wil je nóg meer kennis opdoen over jouw specifieke vakgebied? Of ben je geïnteresseerd in werken en leren tegelijk? En wil je in alle hectiek gezond en vitaal blijven? Als opleidingsziekenhuis bieden we jou als medewerker opleidingen, leerwerktrajecten, coaching en een leefstijlprogramma.

Opleidingen
Om onze patiënten uitstekende kwaliteit van zorg te kunnen leveren, is het van belang dat onze medewerkers zich op professioneel en persoonlijk vlak kunnen (blijven) ontwikkelen. Onze Reinier de Graaf Academie verzorgt, coördineert, faciliteert en adviseert in opleiding, scholing en wetenschappelijk onderzoek. Meer weten? Bekijk dan onze opleidingsbrochure.

Leren en werken tegelijk
Klaar met alleen maar die schoolbanken, maar je wilt wel verder leren? Een leerwerktraject is dan voor jou de oplossing! Dit betekent dat je theoretische kennis direct binnen ons ziekenhuis leert toepassen. Als leerling werk je bijvoorbeeld vier dagen per week in het ziekenhuis en ga je één dag per week naar het opleidingsinstituut waarmee wij samenwerken. We stomen je graag klaar voor een toekomst in de zorg. Vanuit Volgjehart.nl geven we je samen met 3 andere ziekenhuizen uit de regio voorlichting over 12 leerwerktrajecten; van mbo tot hbo, van verpleegkundige tot operatieassistent. 

Leefstijlprogramma
Tot slot bieden wij onze medewerkers het leefstijlprogramma 'Reinier Gezond', waarbij vitaliteit centraal staat.