Marije van Duijn

Functie: teamleider p&o carrièrebureau        

Achtergrond
Opleiding: wo a&o psychologie
Competenties: empatisch, nieuwsgierig, praktisch en doortastend.

Contactgegevens
Telefoon: 015-260 36 52 (ma, di, do)
E-mail: m.vanduijn@rdgg.nl
Whatsapp: 06-22 44 63 99

Wanneer krijgt een sollicitant met jou te maken?
Als teamleider stuur ik, voornamelijk achter de schermen, het Carrièrebureau aan. Je kunt me treffen tijdens een selectiemoment, wanneer ik een recruiter vervang. Ook kun je me bij het P&O Servicepunt treffen waar je je meldt voor het sollicitatiegesprek, omdat ik daar in overleg ben met de medewerkers. Ik voer ook incidenteel loopbaangesprekken, dus als je als je eenmaal bij Reinier werkt en wilt weten welke loopbaanmogelijkheden er voor jou zijn, kun je in gesprek gaan met mij.  We kijken dan samen welke functies en loopbaanstappen bij jou passen op basis van je interesses en kwaliteiten.

Wat maakt het leuk om voor Reinier te werken?
Het voelt  goed om voor een organisatie te werken met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Natuurlijk; er wordt hier gekeken naar de balans van baten en kosten. Maar uiteindelijk staat alles wat we doen in teken van de patiënt. Wat verder goed voelt, is dat we continu naar verbetering zoeken. We spelen in op marktontwikkelingen en met Lean maken we efficiencyslagen. Het is daardoor een dynamische werkomgeving en dat past goed bij mij.

Wat is de beste tip die je hebt voor de medewerkers?
Denk in mogelijkheden, want die zijn talloos in het ziekenhuis. En “Volg je hart, want dat klopt altijd”. Juist als je blij wordt van wat je doet en je een goede match voelt tussen wie je bent, wat je wilt en wat je doet, sta je beter in je kracht en ben je uiteindelijk ook productiever!
 

Team carrièrebureau

      

      

   

Contact