Het Reinier DNA

Reinier is een ziekenhuis dat hoe groot het misschien ook lijkt, eigenlijk heel kleinschalig is. Bij ons heerst een hecht familiegevoel. Als je er ’s ochtends binnenstapt, sta je er versteld van hoeveel mensen elkaar goedemorgen wensen. De lijnen zijn kort, we vinden elkaar heel gemakkelijk en helpen elkaar als het nodig is. Iemand de weg wijzen of even meelopen; voor ons hoort het er allemaal bij. Patiënten en bezoekers ervaren dat als vriendelijk en gastvrij.

Reinier gaat in je bloed zitten, net zoals Delft en omgeving dat ooit deden met onze naamgever. Sommige van onze medewerkers werken hier van generatie op generatie. Anderen hebben in Reinier hun kinderen gekregen. Vroeger gingen de jongens in het Westland werken in de kassen, de meiden gingen aan de slag in Reinier. Ook dat draagt bij aan ons bijna vanzelfsprekende thuisgevoel.

Bij Reinier werken we met ruim 3.000 professionals samen. De geneesheren en zusters van destijds hebben plaatsgemaakt voor medisch specialisten, behandelaars, verloskundigen, therapeuten, verpleegkundigen, laboranten, poli-assistenten, gipsverbandmeesters en geestelijk verzorgers. Stuk voor stuk echte doeners, meer ondernemend en verkennend dan enkel verzorgend. Precies zoals onze naamgever dat ook was.

Reinierders zijn mensen die niet zoveel praten over hun successen, maar er wel trots op zijn. Gedreven, no-nonsense en pragmatisch aan de ene kant, vernieuwers en ontdekkers aan de andere. Met elkaar doen we wat gedaan moet worden, we zijn wars van woorden zonder daadkracht. We willen excelleren en vooroplopen,om zo de zorg verder te brengen.

WhatsApp

Vragen over werken en/of leren bij Reinier de Graaf? Stuur ons een bericht op 06 - 22 44 63 99

Job alert

Mis geen enkele vacature. Meld je aan voor de Job Alert!

Contact