Nucleaire Geneeskunde Symposium

Op 28 mei 2020 organiseert de commissie ‘onderwijs en onderzoek’ van de afdeling Nucleaire Geneeskunde in het Reinier de Graaf ziekenhuis de zesde editie van het Nucleaire Geneeskunde Symposium.

Het symposium vindt plaats in ons congrescentrum op de vijfde etage. In deze professionele ingerichte en uitgeruste omgeving bevinden alle faciliteiten zich in elkaars directe nabijheid. 

Tijdens dit symposium wordt een uitgebreide lunch met dagverse producten verzorgd. Voor, tijdens en na het symposium is het mogelijk om een bezoek te brengen aan een van de vele stands van onze sponsors in de expositieruimte. Hier kunnen alle innovatieve en inspirerende ontwikkelingen op het gebied van de nucleaire geneeskunde bekeken en besproken worden met de vertegenwoordigers uit de industrie. 

Het programma is mede samengesteld aan de hand van de ontvangen feedback van de vorige symposia. Hierdoor sluit het programma nog beter aan op de wensen van de deelnemers.

Programma

Wordt begin 2020 bekendgemaakt.

Waar en wanneer

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op donderdag 28 mei 2020 van 9.00 tot 17.00 uur in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft

Voor wie?

De doelgroep zijn MBB’ers en MNW’ers. Maar het symposium is ook zeker interessant voor praktijkbegeleiders, klinisch fysici, arts-assistenten, studenten MBRT en (onco)verpleegkundigen. Na afloop van het symposium ontvangt u een bewijs van deelname.

Leerdoelen

De deelnemer kan na het symposium:

  • Met de opgedane kennis en inzichten kritisch reflecteren op het eigen handelen en zo nodig dit verbeteren.
  • Met de opgedane kennis en inzichten kritisch reflecteren op de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van nucleair geneeskundige onderzoeken op de eigen afdeling.
  • Met de opgedane kennis en inzichten verbetervoorstellen formuleren voor de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van nucleair geneeskundige onderzoeken op de eigen afdeling.

Aanmelden

Deelname bedraagt voor deelnemers 129 euro, dit is inclusief koffie en lunch. Bij een groep van drie of meer personen uit één ziekenhuis geldt een collectieve korting van 10 procent. Aanmelden kan tot en met 27 mei 2020 via dit aanmeldformulier. Schrijf u snel in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Betaling

Na het symposium zal een factuur worden verstuurd. Let op dat de inschrijving de verplichting met zich meebrengt om aanwezig te zijn bij het symposium. Wanneer u onverwachts niet kunt deelnemen, kunt u een collega voor u in de plaats laten deelnemen.

Accreditatie

Voor dit symposium zal accreditatie worden aangevraagd voor de Nederlandse en Belgische MBB’ers/MNW’ers  Het symposium omvat een aantal stralingshygiëne-onderdelen, waarvoor aparte stralingshygiënepunten worden aangevraagd.

Contact

Vragen? Mail ons dan op sympng@rdgg.nl.

@RdGziekenhuis