ZorgDomein

Het Reinier de Graaf maakt gebruik van ZorgDomein. ZorgDomein biedt u als huisarts de mogelijkheid om patiënten elektronisch te verwijzen.

De verwijzing gebeurt digitaal via het Huisarts Informatie Systeem en verbetert de afstemming tussen de huisarts en de specialist.  Het doel hierbij is dat de huisarts en de patiënt beter geïnformeerd zijn, dat de communicatie tussen de huisarts, de patiënt en de specialist goed loopt en dat de patiënt snel op het juiste spreekuur komt en onnodige bezoeken worden voorkomen. Hiertoe zijn per specialisme in werkgroepen  verwijscriteria en -afspraken uitgewerkt tussen huisartsen en specialisten. In ZorgDomein vindt de huisarts per specialisme de aandoeningen en bijbehorende  verwijscriteria, alsook of er voorbereidingen nodig zijn voorafgaand aan het eerste polikliniek bezoek van de verwezen patiënt.

Kunt u via ZorgDomein niet naar Reinier de Graaf verwijzen?

Dan staat Reinier de Graaf mogelijk niet ingesteld als verwijslocatie in uw persoonlijke instellingen. U kunt dit heel eenvoudig zelf aanpassen:

 1. Klik in ZorgDomein in de linker menubalk op ‘persoonlijke instellingen’;
 2. Ga vervolgens naar ‘stamgegevens huisarts’en dan naar ‘zorglocaties’ (staat helemaal onderaan);
 3. Daar kan met behulp van de pijltjes het ziekenhuis naar wens geselecteerd worden in aflopende volgorde. Voor het Reinier de Graaf zijn vier locaties zichtbaar: Delft, Voorburg, Naaldwijk en Ypenburg.

 

Eerstelijns diagnostiek

Via ZorgDomein kunt u ook eerstelijns diagnostiek aanvragen. Denk hierbij aan het aanvragen van diverse soorten scopieën, een MRI of  röntgenfoto of een echo.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  088-260 4000
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info