Bloedafname/ Laboratorium

Bloedafname, het inleveren van materiaal en overige onderzoeken verlopen in alle gevallen via het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum (RHMDC).

Je vindt alle informatie over openingstijden, het maken van een afspraak voor sommige onderzoeken en andere locaties op rhmdc.nl. Bekijk hier voor welke onderzoeken het maken van een afspraak nodig is.

Bloedafname in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft
In het Gasthuis in Delft vind je de afdeling bloedafname op de begane grond. Je kunt er zonder afspraak terecht voor bloedafname en/of het inleveren van lichaamsmateriaal zoals urine. Wel is het nodig dat je je vooraf aanmeldt. Heb je al een patiëntenpas dan kan dat bij de aanmeldzuil links bij de ingang van de bloedafname. Heb je nog geen patiëntenpas dan kan dat bij de registratiezuil in de centrale hal (direct na de draaideur links). Voor bloedafname bij jonge kinderen zijn speciale voorzieningen. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur werken medewerkers die gespecialiseerd zijn in bloedafname bij kinderen.

Bloedafname voor patiënten van IVF-polikliniek Voorburg
IVF-patiënten van Behandelcentrum Voorburg (BCV) kunnen, naast de reguliere openingstijden, ook op zondag en feestdagen van 10.30 tot 10.45 uur voor bloedafname naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Vragen
Heb je vragen hierover? Neem dan op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur contact op met het Klant Contact Centrum van RHMDC op telefoonnummer 088 260 4000.