In ons ziekenhuis gelden maatregelen om het aantal coronabesmettingen zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Bloedafname/ Laboratorium

Bloedafname, het inleveren van materiaal en overige onderzoeken verlopen via het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum (RHMDC). Soms heeft u hiervoor een afspraak nodig. Alle informatie hierover vindt u op www.rhmdc.nl bij de locatie van uw voorkeur.

Bloedafname in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft
In het ziekenhuis vindt u de afdeling bloedafname op de begane grond. U kunt er elke dag, behalve op donderdagavond, zonder afspraak terecht voor bloedafname en/of het inleveren van lichaamsmateriaal zoals urine. Goed om te weten: voor bepaalde onderzoeken en voor bloedafname bij jonge kinderen zijn speciale voorzieningen. Hiervoor maakt u een persoonlijke afspraak. Kijk hier voor meer informatie, openingstijden en het maken van een afspraak. 

Bloedafname voor patiënten van IVF-polikliniek Voorburg
IVF-patiënten van Behandelcentrum Voorburg (BCV) kunnen, naast de reguliere openingstijden, ook (zonder afspraak) op zondag en feestdagen van 10.30 tot 10.45 uur voor bloedafname naar het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Vragen
Heeft u vragen of problemen bij het maken van uw bloedafnameafspraak? Neem dan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur contact op met het Klant Contact Centrum van RHMDC op telefoonnummer 088 260 4000.