Het kan weer: vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens vrijwilligersdiner

Het was niet alleen weer tijd voor een gepensioneerdendag, maar ook eindelijk weer voor het traditionele vrijwilligersdiner van het Reinier de Graaf ziekenhuis.

19 mei 2022

Tijdens dit diner staan onze vrijwilligers centraal, de onmisbare helpers die onze patiënten letterlijk en figuurlijk ondersteunen bij hun bezoek aan het ziekenhuis. Met het diner bedanken we hen voor hun waardevolle inzet.

In het personeelsrestaurant van het Gasthuis in Delft kregen de vrijwilligers een viergangendiner, geserveerd door medewerkers van Reinier de Graaf en onze cateraar Vermaat. Het diner is wederom aangeboden door onze maaltijdleverancier Marfo. Ongeveer 175 vrijwilligers hebben gezellig met elkaar gegeten, gedronken bijgepraat, onder begeleiding van livemuziek door Ton & Ida en Forever Young.

Drie vrijwilligers vieren dit jaar hun jubileum en werden daarom tijdens het vrijwilligersdiner extra in het zonnetje gezet. Zuster Goretti (mevrouw Durant) en zuster Johantien (mevrouw Reijnders) zijn al 12,5 jaar actief als vrijwilliger bij Reinier de Graaf en brengen om de week onze patiënten de communie. En mevrouw De Jong-Van Gool is maar liefst 40 jaar actief als vrijwilliger, waarbij zij onze patiënten op zondagochtend begeleidt naar de kerkdienst. Deze jubilarissen kregen een cadeaubon en bloemen.