Voor de media

Bent u journalist of redacteur en wilt u informatie over Reinier de Graaf? Of zoekt u of contact om bijvoorbeeld een interview te houden of beeld- of geluidsopnames te maken? Neem dan contact op met een van onze woordvoerders.

Onze woordvoerders Maroesja Hupkes en Maurice Heijboer helpen u graag met bijvoorbeeld:

  • aanvragen voor interviews met medewerkers en medisch specialisten
  • feiten en cijfers
  • beeldmateriaal
  • informatie over Reinier de Graaf en het (medisch) beleid
  • vragen naar aanleiding van nieuws- en persberichten

Onze woordvoerders zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via telefoonnummer (015) 260 33 52 van 8:30 tot 17:00. Persvragen per e-mail ontvangen wij graag op pers@rdgg.nl.

Buiten kantooruren kunt u bellen met het algemene telefoonnummer van Reinier de Graaf (015) 260 30 60. Bij dringende zaken verbinden wij u door naar de dienstdoende woordvoerder.

Persberichten

Op onze nieuwspagina vindt u een overzicht van het actuele nieuws van Reinier de Graaf. Ook sturen wij regelmatig persberichten naar de (regionale) media. Wilt u onze persberichten ontvangen? Mail dan naar pers@rdgg.nl. Vermeld uw naam, de naam van het medium waarvoor u werkt en het e-mailadres waarop u de berichten wilt ontvangen.

Ook kunt u ons volgen op onze social mediakanalen, deze vindt u onder aan de pagina.

Fotograferen, filmen en geluidsopnamen

Op het terrein van en in het ziekenhuis mag u alleen beeld- en geluidsopnames maken met toestemming van de afdeling Communicatie van Reinier de Graaf. Neem hiervoor contact op met een van onze woordvoerders via (015) 260 33 52 of pers@rdgg.nl.

Privacy

Wij willen de privacy van onze patiënten beschermen. Daarom verstrekken wij geen informatie over individuele patiënten aan de media.