Mijn Reinier de Graaf

Als patiënt van het Reinier de Graaf ziekenhuis heb je toegang tot het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf. Het patiëntenportaal geeft je online toegang tot een belangrijk deel van je medische gegevens. Zo hou je de regie over je gezondheid.

Vanaf 4 maart 2024 krijgen patiënten alleen nog een bevestiging via e-mail als zij een afspraak hebben in het Reinier de Graaf ziekenhuis. Dit geldt voor onze locaties in Delft, Voorburg en Naaldwijk. Het is daarom belangrijk dat je jouw e-mailadres registreert in ons patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf en je contactvoorkeur op digitaal zet (klik hier voor meer informatie). Heb je dit al op een eerder moment gedaan? Dan hoef je nu niks te doen.

Daarnaast kun je zelf bepaalde afspraken online maken en herhaalrecepten aanvragen.

Wat heb je nodig?

Als je toegang wilt tot je persoonlijke gegevens via het patiëntenportaal ‘Mijn Reinier de Graaf’, dan heb je het volgende nodig:

  • Een computer, tablet of smartphone met internet.
  • Je DigiD-inloggegevens met sms-controle.
  • Een mobiele telefoon voor ontvangst van een sms-code.

Het patiëntenportaal is met DigiD goed beveiligd en alleen door jou te bekijken. Heb je de DigiD-app? Dan kun je eenvoudig via je mobiele apparaat inloggen met een persoonlijke pincode.