Coronavirus: informatie over uw afspraak, onze bezoekersregeling en vaccinaties.

Meer informatie

Bloedafname/ Laboratorium

De afdeling Bloedafname is in Delft geopend op werkdagen van 07.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.30 tot 10.30 uur. U vindt de afdeling op de begane grond, gang C. Op onze locatie in Voorburg kunt u bloed laten prikken op werkdagen van 07.30 tot 16.00 uur.

U kunt hier online een afspraak maken voor bloedafname en het inleveren van materialen, zoals urine.

Bloedafname voor patiënten van IVF-polikliniek Voorburg
Voor patiënten van de IVF-polikliniek in Voorburg is het, naast de reguliere openingstijden, ook mogelijk om op zondag en op feestdagen naar Delft te komen voor bloedafname. U kunt dan terecht van 10.30 tot 10.45 uur.

Veilige zorg
Wij doen er alles aan om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen om u veilige zorg te kunnen bieden. Sinds september 2020 wer­ken we op de afdeling Bloedafname zoveel moge­lijk met geplan­de afspra­ken. Door het wer­ken op afspraak kunnen we het aan­tal per­so­nen in de wacht­ka­mers tot een mini­mum beperken en de ander­hal­ve meter afstand waarborgen.

Meer informatie
Voor informatie over de bloedafnamelocaties en de bijbehorende openingstijden kunt u hier terecht. Voor een overzicht van de tarieven kunt u de tarievenlijst laboratoriumdiagnostiek bekijken.