In ons ziekenhuis gelden maatregelen om het aantal coronabesmettingen zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Bloedafname/ Laboratorium

Bloedafname in het Reinier de Graaf Gasthuis verloopt via het Reinier Haga Medisch Diagnostisch Centrum (RHMDC). Bloedafname, het inleveren van materiaal en overige onderzoeken gaan op sommige momenten met geplande afspraken.

U kunt zonder afspraak terecht bij de afdeling bloedafname in het Reinier de Graaf ziekenhuis, met uitzondering van donderdagavond. Op donderdagavond kunt u uitsluitend terecht voor bloedafname en/of het inleveren van lichaamsmateriaal zoals urine. Voor sommige onderzoeken moet u altijd een afspraak te maken. Bekijk hier meer informatie. Wilt u langskomen voor bloedafname bij een kind tot 7 jaar? Van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 16.00 uur werken er medewerkers die gespecialiseerd zijn in bloedafname bij kinderen.

Openingstijden afdeling bloedafname
De meest actuele informatie en openingstijden vindt u op de website van RHMDC: www.RHMDC.nl/locaties. U vindt de afdeling Bloedafname van het RHMDC in het Reinier de Graaf ziekenhuis op de begane grond, gang C.

Maandag van 07.00 tot 17.30 uur
Dinsdag van 07.00 tot 17.30 uur
Woensdag van 07.00 tot 17.30 uur
Donderdag van 07.00 tot 20.30 uur – Let op! In de zomermaanden is de bloedafname geopend tot 17.30 uur
Vrijdag van 07.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 08.30 tot 10.30 uur

Bloedafname voor patiënten van IVF-polikliniek Voorburg
IVF-patiënten van Behandelcentrum Voorburg (BCV) kunnen, naast de reguliere openingstijden, ook (zonder afspraak) op zondag en feestdagen van 10.30 tot 10.45 uur terecht voor bloedafname bij het Reinier de Graaf Gasthuis.

Wat neemt u mee naar de afspraak?
Als u één van de onderstaande items niet meeneemt, kunnen wij u helaas niet helpen. U dient dan een nieuwe afspraak te maken.

U dient zich vooraf te registreren in het Reinier de Graaf ziekenhuis als u dit nog niet eerder gedaan heeft.
Meer informatie

Voor informatie over de bloedafnamelocaties en de bijbehorende openingstijden kunt u hier terecht. Voor een overzicht van de tarieven kunt u hier de tarievenlijst laboratoriumdiagnostiek bekijken.

Vragen
Heeft u vragen of problemen bij het maken van uw online afspraak? Neem dan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur contact op met het Klant Contact Centrum van RHMDC op telefoonnummer 088 260 4000.