Naar het ziekenhuis tijdens de coronacrisis?

Meer informatie

Bekkenbodemcentrum

Incontinentie (urineverlies) of verzakkingsklachten zijn vaak op te lossen. Net als seksuele klachten. In ons Bekkenbodemcentrum zorgen we dat u snel weet wat er aan de hand is. Na uw eerste afspraak heeft u al een diagnose en behandeladvies.

In het Bekkenbodemcentrum van Reinier de Graaf kunt u terecht met alle mogelijke bekkenbodemklachten. Uw huisarts kan u hier direct naar doorverwijzen. Tijdens uw eerste afspraak met de gynaecoloog, uroloog en continentieverpleegkundige bespreken we uw klachten. Ook doen we lichamelijk onderzoek. Samen met u bespreken we de mogelijke behandelingen voor uw klachten.

Soms zijn klachten complexer en is meer onderzoek nodig. Het bekkenbodemcentrum bespreekt uw situatie dan in het maandelijks overleg met artsen van verschillende expertises (het multidisciplinair overleg). Het volledige team van bekkenbodemspecialisten bestaat naast een gynaecoloog, uroloog, chirurg, incontinentieverpleegkunde ook uit een MDL-arts van de afdeling Maag-, lever- en darmziekten. Zo wordt u altijd geholpen door precies de juiste deskundige bij uw klachten. Samen komen we tot een behandelplan om uw situatie te verbeteren of op te lossen.

Behandelingen en onderzoek

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we uw klachten. Samen met u bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn. Als dat mogelijk is, doen we al onderzoek tijdens uw eerste afspraak.

Daarom Bekkenbodemcentrum bij Reinier de Graaf

Het Bekkenbodemteam van Reinier de Graaf is gespecialiseerd in complexe bekkenbodemklachten. Hierdoor zijn we een van de multidisciplinaire bekkenbodemcentra van Nederland. Complexe operaties doen de gynaecoloog en de chirurg samen. Als dat kan, gebruiken wij bij operaties een operatierobot om zo precies mogelijk te kunnen opereren.

Contact

Het Bekkenbodemcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur, via tel. 015 – 260 42 07.

Locatie Delft

Veelgestelde vragen

Meer lezen over Bekkenbodemcentrum

Afspraak & Contact

Het Bekkenbodemcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur, via tel. 015 – 260 42 07.

Vind de weg

Locatie Delft