Parkeren

Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft beschikt over een moderne parkeergarage met 450 parkeerplaatsen, inclusief 30 plekken voor mindervaliden en 6 plaatsen met een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

De parkeergarage staat vlakbij de ingang van de spoedpost en de hoofdingang, om gasten zo snel mogelijk toegang tot het ziekenhuis te bieden. In de parkeergarage vind je rolstoelen en een lift. De maximale doorrijhoogte is 2,20 meter.

Tarieven

Indien je binnen 15 minuten de garage in- en uitrijdt, hoef je uitsluitend je parkeerkaart bij de slagboom in te voeren zonder te hoeven betalen. Als je alleen maar iemand komt brengen of ophalen, kun je gebruikmaken van de Kiss & Ride-zone direct naast de hoofdingang. Deze voorziening voor kort parkeren kan ook gebruikt worden door taxi’s.

Blijf je langer, dan gelden de volgende parkeertarieven:
Vanaf 15 tot 25 minuten parkeren: € 1,00
Vanaf 25 minuten tot 50 minuten parkeren: € 2,00
Daarna steeds 25 minuten parkeren voor: € 1,00
Maximale dagtarief (24 uur): € 7,00

De betaalautomaten bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage. Je kunt betalen met contant geld of je pinpas.

Als je bij vertrek naar je auto loopt, kun je eerst bij deze automaten afrekenen. Je hebt vervolgens 15 minuten de tijd om de garage uit te rijden. Mocht je problemen ondervinden bij je betaling of andere vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je je richten tot onze receptionisten, vrijwilligers of beveiligingsmedewerkers. Zij helpen je graag verder.

Langdurig parkeren

Bezoek je onze locatie in Delft voor een aaneengesloten periode of op regelmatige basis? Dan kun je voordeliger parkeren door een dag-, week- of maandkaart te kopen bij de rechter betaalautomaat op de begane grond van de parkeergarage. Een dagkaart kost € 7,00, een weekkaart € 18,50 en een maandkaart € 38,50. Echter geldt deze service niet voor onze locatie in Voorburg.

Gratis parkeren voor bestralings- en dialysepatiënten


Als je in het Gasthuis regelmatig bestraald of gedialyseerd wordt, kun je gratis parkeren. Hiervoor krijg je een pasje waarmee je langs de slagboom komt, die toegang geeft tot de parkeerplaatsen aan de achterzijde van het ziekenhuis. Met dit pasje open je ook de toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor je via een kortere route op de afdelingen Radiotherapie en Dialyse komt.

Mindervalidenplekken


Voor mindervaliden zijn er 30 plekken op de begane grond van de parkeergarage op een gunstige locatie vlakbij de uitgang. Mindervaliden betalen het reguliere parkeertarief. Wanneer je met een voertuig voor mindervaliden komt dat hoger is dan 2,20 meter, is het niet mogelijk om in de parkeergarage te parkeren. In dat geval verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar beveiliging@rdgg.nl, met daarin je naam, patiëntnummer, de datum en het tijdstip van je bezoek, het kenteken van het voertuig, de hoogte van het voertuig, je telefoonnummer en eventuele bijzonderheden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Kort parkeren spoedpost


Kom je voor de spoedpost en wil je zo snel mogelijk iemand afzetten en naar binnen helpen? Dan kunt je de auto kort parkeren op de parkeerplaats voor de spoedpost. Omdat veel bezoekers gebruikmaken van deze voorziening, vragen we je om je auto zo snel mogelijk in de parkeergarage te zetten.

Bekijk hier de plattegrond van het Gasthuis in Delft.

Fiets, scooter, brommer en motor


Kom je op de fiets naar het ziekenhuis, dan kun je jouw fiets parkeren in de gratis fietsenstalling aan de voorkant van het ziekenhuis. Direct naast de fietsenstalling is ruimte om scooters, bromfietsen en motoren neer te zetten, inclusief grondbeugels om deze vast te zetten.

Parkeren op locatie Voorburg


In Voorburg kun je jouw auto tegen betaling parkeren. Daarvoor gelden onderstaande tarieven. Je vindt de betaalautomaten bij de hoofdingang.

Vanaf 0 tot 15 minuten parkeren: € 0,00
Vanaf 15 tot 25 minuten parkeren: € 0,75
Vanaf 25 minuten tot 55 minuten parkeren: € 1,50
Daarna steeds 25 minuten parkeren voor € 0,75.
Vanaf 3 uur parkeren: € 6,00 (het maximale dagtarief)

Tot slot kun je jouw fiets gratis parkeren in de overdekte fietsenstalling.

Parkeren op locatie Naaldwijk

In Naaldwijk kunt je de auto en fiets gratis parkeren. De parkeerplaatsen en de fietsenstalling bevinden zich aan de voorzijde van het behandelcentrum.

Het Parkeerreglement Reinier de Graaf is van toepassing indien je parkeert op een van de bovenstaande locaties.