Parkeren

Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft beschikt over een moderne parkeergarage met 450 parkeerplaatsen, inclusief 30 plekken voor mindervaliden en 6 plaatsen met een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

De garage staat vlakbij de ingang van de spoedpost en de hoofdingang, om gasten zo snel mogelijk toegang tot het ziekenhuis te bieden. In de parkeergarage vindt u rolstoelen en een lift. De maximale doorrijhoogte is 2,20 meter.

Tarieven


Indien u binnen 15 minuten de garage in- en uitrijdt, hoeft u uitsluitend uw parkeerkaart bij de slagboom in te voeren zonder te hoeven betalen. Als u alleen maar iemand komt brengen of ophalen, kunt u gebruikmaken van de Kiss & Ride-zone direct naast de hoofdingang. Deze voorziening voor kort parkeren kan ook gebruikt worden door taxi’s.

Blijft u langer, dan gelden de volgende parkeertarieven:
Vanaf 15 tot 30 minuten parkeren: € 1,00
Vanaf 30 minuten tot 1 uur parkeren: € 2,00
Vanaf 1 tot 1,5 uur parkeren: € 3,00
Vanaf 1,5 tot 2 uur parkeren: € 4,00
Vanaf 2 tot 2,5 uur parkeren: € 5,00
Vanaf 2,5 uur parkeren: € 6,00 (het maximale dagtarief)

De betaalautomaten bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage. U kunt betalen met contant geld of uw pinpas.

Als u bij uw vertrek naar uw auto loopt, kunt u eerst bij deze automaten afrekenen. U heeft vervolgens 15 minuten de tijd om de garage uit te rijden. Mocht u problemen ondervinden bij uw betaling of andere vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u zich richten tot onze receptionisten, vrijwilligers of beveiligingsmedewerkers. Zij helpen u graag verder.

Langdurig parkeren


Bezoekt u onze locatie in Delft voor een aaneengesloten periode of op regelmatige basis? Dan kunt u voordeliger parkeren door een dag-, week- of maandkaart te kopen bij de rechter betaalautomaat op de begane grond van de parkeergarage. Een dagkaart kost € 6,00, een weekkaart € 17,50 en een maandkaart € 37,50. Echter geldt deze service niet voor onze locatie in Voorburg.

Gratis parkeren voor bestralings- en dialysepatiënten


Als u in het Gasthuis regelmatig bestraald of gedialyseerd wordt, kunt u gratis parkeren. Hiervoor krijgt u een pasje waarmee u langs de slagboom komt, die toegang geeft tot de parkeerplaatsen aan de achterzijde van het ziekenhuis. Met dit pasje opent u ook de toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor u via een kortere route op de afdelingen Radiotherapie en Dialyse komt.

Mindervalidenplekken


Voor mindervaliden zijn er 30 plekken op de begane grond van de parkeergarage. Wanneer u met een voertuig voor mindervaliden komt dat hoger is dan 2,20 meter is het niet mogelijk om in de parkeergarage te parkeren. In dat geval verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar beveiliging@rdgg.nl, met daarin uw naam, patiëntnummer, de datum en het tijdstip van uw bezoek, het kenteken van het voertuig, de hoogte van het voertuig, uw telefoonnummer en eventuele bijzonderheden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

Kort parkeren spoedpost


Komt u voor de spoedpost en wilt u zo snel mogelijk iemand afzetten en naar binnen helpen? Dan kunt u uw auto kort parkeren op de parkeerplaats voor de spoedpost. Omdat veel bezoekers gebruikmaken van deze voorziening, vragen we u uw auto zo snel mogelijk in de parkeergarage te zetten.

Bekijk hier de plattegrond van het Gasthuis in Delft.

Fiets, scooter, brommer en motor


Komt u op de fiets naar het ziekenhuis, dan kunt u uw fiets parkeren in de gratis fietsenstalling aan de voorkant van het ziekenhuis. Direct naast de fietsenstalling is ruimte om scooters, bromfietsen en motoren neer te zetten, inclusief grondbeugels om deze vast te zetten.

Parkeren op locatie Voorburg


In Voorburg kunt u uw auto tegen betaling parkeren. Daarvoor gelden onderstaande tarieven. U vindt de betaalautomaten bij de hoofdingang.

Vanaf 0 tot 15 minuten parkeren: € 0,00
Vanaf 15 tot 30 minuten parkeren: € 0,70
Vanaf 30 minuten tot 1 uur parkeren: € 1,50
Vanaf 1 tot 2 uur parkeren: € 2,80
Vanaf 2 tot 3 uur parkeren: € 4,20
Vanaf 3 uur parkeren: € 5,00 (het maximale dagtarief)

Tot slot kunt u uw fiets gratis parkeren in de overdekte fietsenstalling.

Parkeren op locatie Naaldwijk

In Naaldwijk kunt u uw auto en fiets gratis parkeren. De parkeerplaatsen en de fietsenstalling bevinden zich aan de voorzijde van het behandelcentrum.

Het Parkeerreglement Reinier de Graaf is van toepassing indien u parkeert op een van de bovenstaande locaties.